WILT U EEN GELUIDSMAN HUREN in Amsterdam?

Na het succesvol afronden van de Bachelor in Audio Production bij SAE heb ik bij EMI Classics in Londen gewerkt. Daarna heb ik een tijd in diverse geluidsstudio’s gewerkt waaronder Truth Studios in Los Angeles. In 2013 ben ik meer werk gaan doen als freelance geluidstechnicus voor zaalversterking bij diverse muziekgroepen en zalen zoals Muziekcafe De Paap. Sinds 2015 ben in de tv & film wereld terecht gekomen om vanaf die tijd regelmatig het geluid voor uiteenlopende producties van bedrijfsvideos en indie films tot aan speelfilms zoals Parnassus van de NPO. Zoekt u een geluidsman in Amsterdam, dan bent u aan het juiste adres!

PRODUCTIE GELUID OPNAME

Het maken van geluidsopname overal ter wereld onder verschillende omstandigheden voor oa film, tv drama, commercials en muziek. Mijn apparatuur is geschikt voor opnamen op meerdere sporen. Tevens ben ik ervaren met een ruim assortiment aan mixers, microfoons, zender’s kabels, statieven, hengels en aanverwante apparatuur, waarmee alle set vragen kunnen worden ingevuld.

AUDIO NABEWERKING & SOUND DESIGN

Het bedenken, creëren, editen en mixen van het geluid voor:

Speelfilms, Commercials, TV programma’s, Bedrijfsfilms, Internet films, Geluidslogo’s

Ik heb altijd de laatste versie van ProTools met alle benodigde Plugins, en kan aan vrijwel alle wensen voldoen dankzij mijn zeer uitgebreide geluidsbibliotheek met atmosferen en geluidseffecten vaak van eigen opnamen.

MUZIEK OPNAME

Het opnemen van muziek kan live op vrijwel elke gewenste locatie plaatsvinden. De jarenlange ervaring in opname technieken en afmixen maakt het mogelijk om altijd een hoogwaardige opname te maken. Wilt u een geluidsman huren in Amsterdam? Neem dan contact met mij op zodat wij kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

OVERZETTEN EN RESTORATIE VAN AUDIO

Ik beschik over een hoogwaardige geluidskaart om al uw materiaal in ere te herstellen. Voor het restaureren van audio, zijn er een aantal zeer ingenieus software programma’s beschikbaar, die in staat zijn vrijwel onhoorbaar ruis, tikken, klikken, brom en andere ongewenste bijgeluiden te verwijderen. Ook kunnen oversturingen in opnamen in de veel gevallen weer volledig hersteld worden.